Viewed 54 times 0 Answers
0
یه دستکش گرم مناسب برای بچه ۲۰ ماهه که راضی بودید معرفی کنید؟ دختر من با این دستکشهای واتر پروف که یه انگشت شست داره اصلا راحت نیست و انگشتش داخل جای اصلیش اصلا نمیره و مکافات داره پوشوندنش بعدشم اصلا هیچ کاری نمیتونه باهاش انجام بده
2020-12-29 08:54:39 Toronto خرید # #دستکش #دستکش واتر پروف
Similar Question:
#
#دستکش
#دستکش واتر پروف

من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Canada [میخواستم بپرسم] خرید

برای لباس گرم دستکش و … Promotion و sale کسی سراغ داره؟ ممنون اگر بگید توی گروه
2021-09-04 22:39:00 #Canada خرید

وقتتون بخیر. برای منطقه ی نانزآیلند کسی هست که به ما در خرید اینترنتی کمک کنه؟ من ماسک و دستکش والکل میخوام ولی نمیدونم از کجا بگیرم که سریع برسه بدستمون.
2021-01-21 16:14:26 #Montreal [خرید][ماسک][دستکش][الکل][نانزآیلند ][خرید آنلاین][مونترال] خرید

من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Toronto

برای لباس گرم دستکش و … Promotion و sale کسی سراغ داره؟ ممنون اگر بگید توی گروه
2021-09-04 22:39:00 #Toronto